Ingrediënten
– 4 tl olijfolie
– 2 stukken kipfilet
– 2 rode paprika’s
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– 2 el tomatenpuree
– 1 tl paprikapoeder
– 1 tl komijn
Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 190 graden.
– Prik wat gaatjes in de aardappels en leg ze op aluminiumfolie. Besprenkel het met wat olie.
– Pak de aardappels in en pof ze in de oven in 40 minuten.
– Snipper de ui, pers de knoflookteentjes en snijd de paprika in blokjes.
– Snij de kip in blokjes en bak de kip gaar samen met de ui en de knoflook.
– Voeg de tomaten puree toe.
– Voeg de rest van de ingrediënten toe bij de kip en bak het mee.
– Haal de aardappels uit de oven en snij deze open en vul ze met het kipmengsel.
– Breng op smaak met wat peper en eventueel een klein beetje zout.